onsdag, juli 12, 2017

Husprosjekter og ferie

Hei igjen😊 nå er det bare to dager igjen til vi tar ferie igjen. Denne gangen til Kragerø i to uker:) Patrick dro ned i dag med Felin, jeg og Nathalie kommer etter på fredag, siden jeg måtte jobbe til da. Det blir bra:) 
Vi er litt stresset fortsatt, fordi det er så mye prosjekter på gang her med huset. Denne uken har vi gjort ferdig begge beddene med duk, bark og planter, Patrick har revet innvendig i garasjen, revet all isolasjon på loftet, lagt ny isolasjon, og det har blitt nytt gulv der. Det ser så bra ut nå, og det blir masse lagringsplass. Tørt og fint til klær og alt mulig. Gull verdt siden vi ikke har så mye plass i huset ellers:)
Det gjenstår litt for å ferdigstille loftet, også må vi rive mer panel utvendig på kortsidene av huset. Vi må også finne ut hva vi skal gjøre på gårdsplassen, vi har fått et overslag på å steinlegge hele, men det koster, så vi må tenke oss nøye om. Det som er kjedelig er at vi ikke kan begynne med inngangstrappa før alt det andre er ferdig, og det gjenstår mye jobb. Om vi får gjort alt dette beror også på om leiligheten min i Lillehammer blir solgt, så deg hele er en kamp om tid og tilfeldigheter. Vi tar altså ikke ferie med helt senkede skuldre, og lurer på om vi kanskje skal korte ned litt. Men vil så gjerne være der disse to ukene for Nathalies del og:) Vi får se hva det blir til. 
Det går fremover i allefall😊
Denne uka har jeg jobbet fult og vært veldig sliten. Her er en liten krabat vi har i barnehagen nå, så søt:) 
Det kom en pakke i posten med ullklær til babyen og Nathalie, så mye fint😊 
Fått startet litt med babyboka, men legger det fra meg igjen til jeg får bedre tid. :) 
Neste innlegg blir mest sannsynlig hyggelige sommerbilder fra Kragerø, er vel litt kjedelig å bare lese/se ting om oppussig, så fint med litt variasjon😊
Blogges😊

Ingen kommentarer: