torsdag, juni 22, 2017

Mijas, Parque de Palomas og Selwo Safari

Hei:) de to siste dagene har vært travle. I går dro vi til Mijas, en gammel hvit by langt oppi fjellene som er helt fantastisk. Koselige trange gater med alle slags små butikker, masse ting å se å gjøre. Også er byen kjent for eslene sine. Sist jeg var her var jeg 8 år. Da red jeg på esel, nå red Nathalie på esel:) 
Etterpå dro vi ned til Benalmádena, en by ved kysten der de har en stor gratis park midt i byen, hvor alle dyr går fritt og er avhengige av at folk kommer å mater dem. Det er mange forskjellige fugler der, geiter, esler, kaniner, skilpadder osv. Kjempe hyggelig å vandre gjennom:) det er også flere lekeplasser inni der, og kaktuspark/ bambuspark. 
Skilpadder og svaner 
Kaniner som er ganske tamme:) 

I dag dro vi til Selwo safari park, der er det over 2000 dyr, noen av dem er utryddet i det frie Afrika pga jakt, men de lever trygge her i parken. De fleste dyrene går fritt og man kan gå inn til dem, eller kjøre bil ved dem.
Det var en helt fantastisk park, alle parker burde vært slik. Dyrene blir så godt passet på. Jeg spurte den ene dyrepasseren hvorfor en liten baby giraff var adskilt fra de andre, da forklarte hun at den var bare 2 måneder gammel, så når den leker med de andre så faller den over ende og kommer seg ikke opp, men de skal gradvis ha de mer og mer sammen til de klarer å leke sammen på egen hånd uten at den blir skadet. 
Det var utrolig mye fine historier og ting vi har lært i dag. Minner for livet:) 

På kvelden dro vi til Marbella for å spise middag med familien vi har blitt kjent med her nede siden det er deres siste kveld, Nathalie har blitt så god venn med gutten deres, så det blir nok litt trist når de drar:)

Ingen kommentarer: