mandag, november 02, 2009

Lykke

Hva er lykke? For meg er familie, kjæreste og gode venner en stor del av min lykke. Denne dagen har jeg tenkt mye over hvor heldig jeg er.

Jeg hadde fri i dag, og sov lenge. Så laget jeg meg en deilig frokost og pratet lenge med mormor. Så gikk vi tur på stranden med Minni. Bølgene var store og slo mot stranden, og det luktet herlig friskt saltvann. Vinden er varm og sola føles herlig mot huden. Jeg tenker på hvor heldig jeg er. Jeg har ingen bekymringer, ingen depresjoner, ingen problemer. Jeg lever ut mitt eget ønske om å være lang tid i spania og lære spansk. Og dessuten har jeg mormor og morfar rundt meg, som bryr seg veldig om meg og vil meg alt godt.

Jeg har det herlig om dagen. Luftfuktigheten her gjør huden min baby-myk, og solen gjør meg glad! Dessuten så har jeg så mye fint å lengte hjem til. Jeg har en fantastisk kjæreste som venter på meg, ett eventyr som snart skal begynne, venner, familie og alt jeg trenger.

Herlighet så heldig jeg er. Lykke bør ikke tas for gitt. Bli glad over alt du oppnår her i livet. Verdsett de små lykkelige øyeblikk og lev hver dag med baktanken at alt går bra, alt vil løse seg, alt du vil kan du få til. Carpe Diem.

1 kommentar:

Anonym sa...

er det deg på det øverste bildet? så brun du har blitt.