torsdag, oktober 04, 2012

Uheldig

Jeg er heldig på mange områder, med at jeg bor i Norge og har en god familie og gode venner og kjæreste.

Men, sånn ellers har jeg det med å være uheldig. I veldig mye. Feks. leiligheten min. Det siste året har jeg måtte bytte varmtvannstank, vaskemaskin og tørketrommel, hatt lekkasje fra ett rør i taket, vinduene fryser på innsiden og er ikke tette, og nå- viser det seg at det har pågått en lekkasje fra oppvaskmaskinen over lengre tid. Dette gjør at jeg mest sannsynlig må rive gulvet, det finnes mugg og råte under i kjøkkenbenken der den maskinen har stått innebygd. Utrolig kjedelig. Så nå må vi leve uten oppvaskmaskin en stund, å prøve å finne ut hvordan dette kan løses og hvem som skal betale.

Og, som om ikke det var nok, gikk jeg ut her en morgen og så at bilen min hadde en stor bulk og riper langs siden. Ikke akkuratt en bulk jeg kunne klart å påføre selv uten å ha merket det, så noen må ha kjørt inn i bilen, og stukket av. Dårlig gjort! :(


Jeg har også nylig hatt en forsikringssak fordi jeg klarte å rygge i en bil, fordi bilene i krysset kom så fort å holdt på å krasje i meg forran. Heldigvis var jeg forsikret, forsikringsselskapet utbetalte 24.000 for den bittelille skaden. (selvfølgelig var det en splitter ny mercedes som sto bak, hvor lykta alene kostet 17000. Den fikk en ripe...) Jeg mistet bonus på 4000. Vet ikke helt hva det vil si, men det får gå.

Sist jeg var i Oslo og kjørte bilen til patrick var det en som kjørte inni meg bakfra. Heldigvis kun hans feil. Men alikevel, nok trafikk uhell! Skal bli fotgjenger igjen. Mye tryggere.

Nok syting. Nå skal jeg kjøpe bursdagspresang til pappa, og så på jobb til sju.
Blogges

1 kommentar:

Thea sa...

lool, dritkjipt!