tirsdag, januar 08, 2013

2013- cheers to new beginnings

Hei! Godt nytt år:) håper på en ny start og ett mye bedre år. Året som gikk har vært innholdsrikt, og jeg har lært enormt mye om meg selv. Det har vært mye kjærlighet, og mye vanskelig pga. nettop det. Jeg har uansett gitt det alt, uansett hva som har stått i veien. Det viser seg desverre at jeg har vært naiv, og at ikke kjærlighet alene er nok. Jeg håper jeg snart får klarhet i tankene mine, for jeg trenger å komme tilbake til der jeg var før jeg startet.

Jeg har møtt mye motgang dette året, urettferdig etter min mening. Men man må jo nesten bare gi blanke i sånt. Er ikke verdt å bruke for mye energi på. Så nyttårsforsett for dette året er å holde seg langt unna mennesker som utelukkende vil meg vondt. Er ikke verdt det, selv ikke for en person man elsker.

En ny start, jeg er ikke fornøyd med ting som det er nå. derfor- endrer jeg det. Starter nå. " Så enkelt, men så vanskelig. " som mormor sier. :) Men jeg har en følelse på at jeg kan klare å snu alt til det bedre. Takk og farvel;) blir nok en lengre pause herifra. Men plutselig tilbake sterkere:)



1 kommentar:

Anonym sa...

Its like you read my thoughts! You appear [url=http://www.2013paschersaclongchamp.com/sac-en-bandouli%C3%A8re-longchamp-pas-cher-c-1.html]Sac En Bandoulière Longchamp Pas Cher[/url] to know a lot approximately this, like you wrote the guide in it or something. Petite maroquinerie Pas cher [url=http://www.2013paschersaclongchamp.com/pour-pas-cher-sac-%C3%A0-main-longchamp-pliage-classique-noir-p-42.html]Sac à Main Longchamp Pas Cher[/url] , I feel that you simply can do with some % to drive the message house a bit, but other than that, this is great blog. A fantastic read. I'll certainly be back.