fredag, juli 15, 2016

Sommer idyll

Hei igjen😊 jeg tror jeg setter ekstra pris pĂ„ sommeren i Ă„r, siden vi i fjor for det meste brukte sommeren til Ă„ pusse opp. Denne sommeren er annerledes, huset er ferdig, og skolen er ferdig. Vi har utnyttet all fritid vi har hatt til Ă„ kose oss med fri. Vi dro til KragerĂž med hele Patricks familie for litt siden. Totalt var vi elleve personer pĂ„ hytta da. Fullt og koselig😊
Hele gjengen😊

Vi tok ogsĂ„ Ă„ dro pĂ„ en impulsiv helgetur til Stavern pĂ„ festival. Vi jobbet som frivillige i baren der en kveld, det var kjempegĂžy, sĂ„ fikk vi dagspass som betaling. Vi hadde det veldig artig hele helga og avsluttet det hele med spa og massasje pĂ„ Farris Bad. Annbefales! 

NĂ„ er vi tilbake pĂ„ hytta igjen, og denne gangen er mormor og morfar her! Kjempe koselig Ă„ vĂŠre her med de❤️
Vi koser oss her.😊 Til uka blir det familie bursdagsfeiring for Nathalie hos oss, det blir stas. SĂ„ reiser vi til Spania! Sommeren har vĂŠrt mer enn bra nok hitti, og enda har vi igjen tre uker i Spania. Som ogsĂ„ blir Nathalies fĂžrste syden reise. Mamma, Pappa, moren og sĂžteren til Patrick, pluss samboer til sĂžstern blir ogsĂ„ med😊 fullt hus, perfekt sommer👍 gleder meg!!! 



Ingen kommentarer: