tirsdag, november 15, 2016

Fra sommerferie til vinter..

Hei😊 NĂ„ er det lenge siden jeg har skrevet noe her, sĂ„ nĂ„ blir vel oppgaven min Ă„ fylle inn de siste tre mĂ„nedene. Kort oppsummert da, sĂ„ har jeg startet i den nye jobben, som barnehagelĂŠrer i en gĂ„rdsbarnehage, og jeg trives kjempegodt. 
Vi var i Spania i hĂžstferien med hele familien min for Ă„ feire mormor og morfars diamantbryllup.

Vi var ogsĂ„ i London en dag og fikk sett Big Ben og Buckingham palace. 
Etter vi kom hjem fikk vi Ăžynene opp for ett hus vi ble litt interessert i, men det glapp for oss. Det var litt kjedelig for det var veldig fint, men nĂ„ fremover fĂ„r vi bare jobbe med Ă„ forbedre det fine huset vi allerede har:) 
Vi har fĂ„tt gjort mye i hagen og startet med gĂ„rdsplassen. Vi holder ogsĂ„ pĂ„ Ă„ sette inn doble verandadĂžrer, ommĂžblere/ bytte ut noe inne. Evt. skal vi male, men jeg synes det er vanskeligere Ă„ bestemme seg for enn noe annet! Det er nok av alternativer og valg Ă„ ta hvertfall. OgsĂ„ mĂ„ jeg og Patrick vĂŠre enige da, men det er vi faktisk ofte nĂ„r det kommer til huset:) Vi er ogsĂ„ igang med Ă„ sette inn balansert ventilasjon, og hĂ„per Ă„ bli ferdige med det til jul. SĂ„nn ting tar alltid mer tid, sĂ„ jeg skal ikke hĂ„pe for mye pĂ„ det. Frem mot vĂ„ren blir planen Ă„ bytte vinduer og hele utvendig bordkledning, samt ny veranda og inngangsparti. Mye planer sĂ„ det blir spennende:) 
Helga som var nĂ„ har vi feriet farsdag, sett Snekker Andersen pĂ„ kino, og vĂŠrt Ă„ badet i Ankerskogen. Til helga igjen skal jeg pĂ„ Cc awards. Helga etter skal jeg feire bursdagen min, og pĂ„ sĂžndagen da er det allerede fĂžrste sĂžndag i advent! 10 desember drar vi en helg til Stockholm i dĂ„p til min kusines baby. Gleder oss:) Julen skal feires her hjemme med Nathalie, jeg gleder meg virkelig til Ă„ ha henne hjemme Ă„ fĂ„ en sikkelig familie hul i huset her:) det blir fĂžrste julaften vi tilbringer her. 
Blogges forhĂ„pentligvis fĂžr den tid❤️
❤️